Lorita`s Donna var den første berneren som kom hit på gården da hun var 2,5 år i 2017, hun er ei omplasering`s tispe som kommer fra ett oppdrett fra Maura som nå er lagt ned. 

På vår første utstilling fikk vi Exellent, det er blitt noen utstillinger etter det men siden Donna ikke har vist stor glede av å være inne i ringen så har hun sluppet. Det er godt mulig vi prøver igjen nå når hun er blitt eldre og fått mer trening:) 

Hun er blitt godkjent som avlstispe som har oppnådd både exellent og Very Good

Den 30,05-2023 fikk Donna sitt tredje og siste kull, Hun fødte 7 valper der den siste valpen desverre var dødfødt. Det ble 3 tisper og 3 hanner:)

Ei uke etter fødsel kunne vi feire at Donna ble en sprek åtteåring, tenk det mamma til 6 småtroll og veteran. Hun viste igjen at hun er en strålende mamma og jeg kunne nyte valpetiden sammen med henne:) Hun koser seg sammen med de små, og var med på leken da de ble litt eldre. Vi beholdt ei tispe fra dette kullet, så nå har Donna ei datter fra sitt første kull og ei datter fra sitt siste kull boende her sammmen med seg. 

Donna er ei fantastisk mamme som viser omsorg og gir god oppdragelse til valpene sine. Hun har til nå hatt to kull på 5 valper pr. gang.

Hennes første fødsel endte i keisersnitt og det var litt komplikasjoner i starten med infeksjon i snittet og jurbettennelse, men når vi fikk orden på det kunne vi skikkelig nyte valpe tia:) Hennes andre fødsel gikk som en drøm, hun fikset alt selv og jeg kunne bare være tilstedet å beundre.