Amor ble omplasert våren 2023 da han og Tassen ikke fungerte sammen her på gården. Jeg prøvde lenge med å få det til å fungere uten hell. Han nyter nå livet på Voss sammen med sin nye flotte familie:) 

Amor kom til gården her som valp sommeren 2018, han var en rolig gutt som aldri var langt unna:) Amor ble veldig god venn med pusene og satte alltid pris på når de kom å strøk seg inntil. Jeg hadde stor tro på at han kom til å bli en veldig flott avl`s hanne med flott temperament og nydelig utseende;)

Amor var ett skikkelig sjarmtroll som ettåring og jeg gledet meg over at han på første utstilling som junior fikk exellent:)

Første nedturen var vel da røntgingen kom og han fikk 2 på høyre albue, han er heldigvis ikke mye plaget av det men kan ha dager innimellom der jeg ser han må ta det litt rolig.  Amor har også rent mye på øynene så da vi sjekket det hos veterinær når han var ung ville de vente å se det ann etterhvert som han vokste før de konkluderte med noe. Da han var halvannet år sjekket vi igjen og de endte på at han har Entropion, det er en arvelig sykdom som absolutt ikke må videre i avl. Jeg bestemte meg da for å kastrere han samtidig som han opererte øynene. Han skal få bo her på gården til han blir gammel å grå og da kan vi ikke risikere å få tyvparring når det er tisper med løpetid.

Tidlig i 2020 tok jeg Amor med til veterinær da jeg synes han hadde klødd så mye i perioder så vi begynte med utprøving med for for å se om han hadde forallergi, han ble litt bedre med hyperallergenic for men ikke bra, så når vi hadde testet sånn ca 3 mnd. tok vi blodprøve for andre allergier og fikk til svar at han er allergisk mot: støvmidd, melmidd, lagermidd og pollen:( 

Amor er en flott herremann som er utrolig kosen og en flott representant for rasen. Jeg var ikke i tvil om hvem som skulle være ringbærer  i bryllupet vårt i juni 2020:) Den jobben tok han på strak labb og gjennomførte med stil:)