Amor 

Reg.nummer NO43837/18 Født 9 april 2018

HD: A   AD: 2

Fått påvist entropion (øyesykdom) ble operert for det i des. 2019 og er ikke lenger plaget med det. Han ble da kastrert samtidig da han ikke skal brukes i avl.

Amor har allergi mot pollen, husstøvmidd og lagermidd. Han får en allergisprøyte 1 gang i mnd. og den setter jeg selv. Han har ingen utslett eller plasser han klør av seg pels, men synes bare det er ekstra godt å bli kost og klødd på;) Han lever fint med allergien.

Amor er en fantastisk fin og god gutt som er utrolig glad i mennesker og elsker kos. Han går fint overrens med tisper og valper, men sliter litt med andre hannhunder. Han går fint på tur med andre hanner, men kan fort bli dominant når det kommer til frislipp. Grunnen for omplasering er at Amor og vår andre hannhund Tassen ikke går overens, det har de ikke gjort siden Amor var 1,5 år. Tanken på omplasering har vært så vond at jeg bare har utsatt det og prøvd å få flokken til å fungere uten hell. Det at Amor og Tassen ikke kan fungere sammen gjør at jeg hele tiden må ha de adskilt (bortsett fra på tur)og bytte på hvem som er med meg og resten av flokken, det er veldig slitsomt og vondt. Både Amor og Tassen fortjener bedre enn det. Grunnen for at det er Amor som blir omplasert er at Tassen nå er 12 år og dermed for gammel for omlasering, men er fortsatt så sprek at han kan ha mange år igjen, og de vil jeg skal være gode. 

Amor er ikke oppvokst med små barn så da ønsker jeg ikke han skal flytte inn til en småbarnsfamilie, men han er veldig glad i barn og kan godt flytte inn til de som er 10 og oppover. 

Om en ønsker å lære Amor litt å kjenne så har jeg ei FB-gruppe som heter Kennel Sørli Gård og der kan en søke opp navnet hans og se litt av hans hverdag her på gården. Det står også en beskrivelse av han her inne under våre hunder:)

Dette er en utrolig vond avgjørelse å ta da Amor er min koseklomp og sååå utrolig god , men det er nok det beste for alle parter

Er han av interesse så send meg en mail om hvem du/dere er og hva du/dere kan tilby Amor til sorligaard@gmail.com